Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč to neřeknete jednoduše: Stýská se mně po komunistech, stýská se mně po okupaci ruskými vojsky, stýská se mně po drátech na hranicích, stýská se mně po absolutním nedostatku všeho, bojím se směnitelné koruny?

2 0
možnosti

Jo, jo. Budeme muset vlítnout do Podkarpatské Rusi. Byla od 18. století součástí Rakouska, resp. Rakousko-Uherska a od roku 1948 součástí nástupnického státu: Českoslovenka. Budeme ji muset vyrvat zpět.

   Nebo je Krym a Podkarpadská Ukrajina něco jiného?

2 0
možnosti

No, vzhledem k tomu, co jste napsal za slátaninu se divím, že se zrovna vy otíráte o soudruhy z KSČ.;-D

5 2
možnosti

Můžeme Švédům závidět ?  Můžeme jim závidět 16% muslimských immigrantů ?

2 0
možnosti

...noo.....pěkně jste se nám tu rozpovídal....tolik písmenek...a vlastně na nic...Rv

7 2
možnosti

Komu není shůry dáno, pro toho  je to jen hodně písmenek.;-D

2 7
možnosti

Za prvé Chruščov nebyl Ukrajinec. Za druhé o přidělení Krymu k Ukrajině nerozhodl Chruščov. Návrhy vznikly již za Stalina těsně po konci druhé světové války, protože a to je vidět dnes, na Krym je z Ukrajiny nejsnazší přístup. Rozhodnutí o Krymu udělal Nejvyšší Sovět, který byl zároveň parlamentem a byl to on kdo rozhodoval o jmenování vlády a měl ve svých rukou veškerou moc.

7 2
možnosti

I takhle se to dá okecat, až na to, že to není pravda. Chruščov byl předseda rady ministrů a co řekl, bylo svaté a Nejvyšší Sovět to schválil.:-P

3 4
možnosti
Foto

J61a98k30u87b 28R21o70t91h

25. 4. 2015 16:06

Kecy. Úplně zbytečné.Rv

6 2
možnosti

Jak pro koho. Těm, kterým není shůry dáno, po ty ano. Jinak ovšem jsem četl toto:

Kurt Tackmann: Chytrý napadne názor, hlupák autora;-D

1 6
možnosti

Napiště něco lepšího, co vám v tom brání? Povolili mi diskutovat, stal se zázrak, nevím na jak dlouho. Kritizovat a bez protiargumentů umí každý a nemusí být zrovna ani moc intilegentní. ;-D

2 3
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Člověk, který se zajímá o vše, co se kolem děje. Nepovoluji pod článkem diskusi, protože nemám nick, kterým bych mohl odpovídat na případné příspěvky a také pro to, že nejsou všichni diskutující slušní a inteligentní lidé, kteří diskutují k obsahu článku a raději se vyžívají v urážkách a vulgarismech. Týká se to většinou těch mladších diskutérů. Těm slušným se omlouvám za nepovolenou diskusi.

Seznam rubrik