Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Trochu pravdy by neškodilo.

   Úvodem bych napsat toto: Každý server má jinak politicky orientované diskutující. Mladá fronta Dnes, kterou vlastní soudruh Babiš -Bureš, je nástupkyní Madé fronty, kterou vydával ÜV SSM a snad proto se vyprofilovala mezi pravicové a proamerické noviny, stejně jako i další masmedia jako by se styděla, že v minulém režimu psala a vysílala to, co jim bylo poručeno, jako by to dneska nebylo jiné.

 Tehdy ovšem neexistoval internet a tak se mohlo lhát až do aleluja a bohužel i dneska se na to zapomíná zejména na ČT, v Českém rozhlase apod. Nezveřejňuje se všechno, jen co prošlo americkou cenzurou, zamlčují se, nebo upravují fakta atd. Příklad: V tisku i ve zprávách se rozhořčují nad tím, že si dovolují Rusové cvičit v blízkosti hranic s Ukrajinou na svém území. To je ale drzost, že?  Američtí vojáci, nejen že bojují spolu s ukrajinskými proti separatistům, ale cvičí jejich vojáky a brance jako instruktoři, tisíce km od domova, na cizím území, při čemž Ukrajina není členem NATO, kterému USA velí a poskytují jim nejen zbraně, ale i peníze na zbrojení, místo humanitární pomoci, kterou Ukrajina potřebuje mnohem víc,než válku.  http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/4942-video-na-ukrajine-jsou-americti-vojaci.

   Operují s anexí Krymu, ale zapomínají na jedno. Krym patřil od roku 1774 - 1954 k Rusku. Darováním Krymu Ukrajině Chruščov porušil sovětské a mezinárodní zákony a mezinárodní smlouvy, které řešily poválečné uspořádání v Evropě a zakazovaly změny hranic států. Krym byl v té době součástí Ruské federace a to od roku 1774. V roce 1954 k narozeninám své ukrajinské manželce daroval Krym Ukrajině Nikita Chruščov a pak se to Rusům zdůrazňovalo tím, že Ukrajinci jsou bratrský národ v jedné zemi a nic se pro Rusy vlastně nemění, ale Chruščova k takovému kroku nic neopravňovalo. Tímto krokem byly porušeny tehdejší zákony SSSR i mezinárodní smlouvy. A zapoměli ještě na jedno: http://m.ceskenoviny.cz/svet/zpravy/dokument-plny-text-krymske-deklarace-o-nezavislosti/1055919.

   A dále. V těchto dnech rozhodl soud, že ti, co házeli vejce apod na prezidenty V4, na Albertově, se nedopustili ani přestupku, zatím co, kdyby někdo hodil na americký vojenský konvoj, co tady projížděl, třeba vejce nebo rajče, tak šel do vyšetřovací vazby apod. Trochu divný právní stát, nezdá se vám? Nevrací se 50tá léta minulého století, jen v převráceném gardu? V 80tých letech už nebyli naši politici tak hluboko v zádeli Moskvy, jako jsou dneska v zádeli Washingtonu. Strašení ruským agresorem je směšné, zvláště když se na netu dozvíme toto: http://www.nwoo.org/2014/09/14/obama-vyhrozuje-valkou-proti-lidstvu/ a http://www.cz/arena/monitor/Spojene-staty-jsou-nejvetsim-zlem-jakemu-svet-kdy-celil-To-nenapsal-nikdo-z-Moskvy-ale-veteran-z-Bileho-domu-368280....... atd,atd.

  Mají to dneska s tím lhaní obtížnější, než za vlády kSČ, ale ví, že se vždycky najde někdo, kdo tomu bude věřit, zejména z mladé generace, která nemůže nic porovnávat a navíc už ze školy zná jen tu upravenou  historii. Nevím co si myslí naši proameričtí a protiruští politici, pravdoláskaři a jim podobní  o většině občanů a prezidentovi tohoto státu, ale mýlí se a to i US ambasáda, že jsou to jen hloupé ovce a že si neumí najít pravdu jinde, když doma se jí z masmédií nedozví. Měl bychom se dozvídat objektivní pravdu, za to ta veřejnoprávní masmédia platíme a to pravdu podle hesla padni, komu padni a ne v režii US ambasády, jako se to děje od hadráku. Vyměnilil jsme totalitu od SSSR,  za totalitu od USA.

 „Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří falešně věří, že jsou svobodní.‘‘ Johan Wolfgang von Goethe

Můžeme takovým Švýcarům , Rakušanům, Švédům apod, jen tiše závidět jejich suverenitu a patriotství.

Na závěr. Nemohu v diskusi odpovídat na vaše připomínky, protože "demokratická " redakce iDnes mi to zakázala. Takže to berte na vědomí a zkuste mi moc nenadávat, když se nemohu bránit.

 

 

 

Autor: Miloslav Pokštefl | sobota 25.4.2015 14:55 | karma článku: 31,14 | přečteno: 1084x
  • Další články autora

Miloslav Pokštefl

Téma psledních dní - uprchlíci.

EU přiravuje kvóty na počty uprchlíků, kteří se jim stali díky politice USA, které si světe div se, žádné kvöty nestanovily, protože žádné přijímat prý nebudou. Nechtějí uprchlíky z Mexika, natož z arabských zemích a muslimy.

7.6.2015 v 10:32 | Karma: 29,99 | Přečteno: 843x | Politika

Miloslav Pokštefl

Tak hluboko jsme klesli.

Za totalitní vlády KSČ se tvrdilo, že nejsme právní a demokratický stát. A on si snad někdo myslí, že jsme se jím už stali? TAK TO ANI NÁHODOU.

6.5.2015 v 11:16 | Karma: 37,69 | Přečteno: 1703x | Politika

Miloslav Pokštefl

Česká republika - vzorový absurdistán

To, co se v poslední době stalo s ČR, nemá v historii obdoby.

27.3.2015 v 10:50 | Karma: 33,66 | Přečteno: 1435x | Politika

Miloslav Pokštefl

Invaze vojsk USA do Evropy.

Nevzdělaní a zblblí jedinci propagandou v médiích a ČT si stále pletou anexi a demokratické a svobodné referendum asi proto, že neví co to je, protože u nás nebylo ani k rozdělení ČSSR, ani ke vstupu do NATO (na rozdíl od jiných právních a demokratikcých států), ba ani k megatunelu - církevních restitucích.

10.3.2015 v 9:49 | Karma: 37,26 | Přečteno: 1344x | Politika

Miloslav Pokštefl

Veřejné průzkumy:

Každou chvíli na nác vybafne ať už z novin, nebo z TV opět další průzkum veřejného mínění, který začíná: Kdyby se nyní konaly volby do PS....Ony se snad budou nějaké volby do PS konat? Ano ale pokud se nepoloží vláda tak za 3 roky. Asi nemají co dělat a z něčeho být agentury živy musí, tak si dělají průzkumy.

11.2.2015 v 9:02 | Karma: 15,77 | Přečteno: 466x | Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Maďarský zákon o svrchovanosti dráždí europoslance, mají „vážné obavy“

24. dubna 2024,  aktualizováno  20:25

Nový maďarský zákon o svrchovanosti, který má bránit zásahům zvenčí do národní politiky, v rezoluci...

Ukrajina tajně použila střely dlouhého doletu, nová pomoc vítězství nezaručí

24. dubna 2024  20:19

Ukrajinská armáda už začala používat balistické rakety dlouhého doletu. Tajně jí je poskytly...

VIDEO: Londýnem běhali splašení koně. Zkrvavení vráželi do aut, pět lidí zranili

24. dubna 2024  13:32,  aktualizováno  20:16

Centrem Londýna pobíhalo ve středu pět splašených koní královské kavalerie. Způsobili velký chaos v...

VIDEO: Slovenský pravičák vypustil nad hlavou europoslancům holubici míru

24. dubna 2024  20:09

Krajně pravicový slovenský europoslanec Miroslav Radačovský překvapil přítomné na jednání...

  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Člověk, který se zajímá o vše, co se kolem děje. Nepovoluji pod článkem diskusi, protože nemám nick, kterým bych mohl odpovídat na případné příspěvky a také pro to, že nejsou všichni diskutující slušní a inteligentní lidé, kteří diskutují k obsahu článku a raději se vyžívají v urážkách a vulgarismech. Týká se to většinou těch mladších diskutérů. Těm slušným se omlouvám za nepovolenou diskusi.

Seznam rubrik